Agence la galere
Home Agence la galere fr en it de nl
73 avenue de la Corniche d'or - 06590 Théoule sur Mer
Tél. : +33(0)4 93 75 04 04 - info@lagalere.com

Te Koop Appartement Théoule-sur-Mer port la galere 465 000 €

verkoop appartement Port la Galere Théoule aan zee privé stranden


Verkoop appartement in Théoule sur Mer in de residentie van de Port la Galère , een privé park van 23-hectare aan zee 15 km ten westen van Cannes met prive-stranden en 2 zwembaden, tennis restaurants, een fitnessruimte en een eigen haven - 24/24 uur bewaking .
Dit mooie 2 kamer appartement op de 2e etage van 50m² bestaat uit een woonkamer met toegang naar terras met een prachtig uitzicht op zee, slaapkamer, keuken en badkamer gerenoveerd. In de buurt van het clubhuis.
geen gereserveerde parking

Bouwjaar 1970, Aantal verdiepingen 3,
Prestaties
Dubbele beglazing, Openhaard, Tv kabel, Tennisbanen, Park


Met geschakelde appartementen die op de heuvel naar de glinsterende zee kijken, en de indrukwekkende architectuur is Port la Galère een verrassende oase van rust, niet ver van Cannes.
Het prive-complex biedt:
Een luxe zwembad met zeewater, een pierenbadje, een zoetwater zwembad, een prachtig clubhuis met fijne keuken en een fitnessruimte met sauna. En een zomerclub met tropische bar onder de strodakjes geopend van juni tot eind september
Er zijn kleine geheime rotsachtige baaitjes, en een haven en veel aktiviteiten zoals water sporten, tennis, jeu de boules, een speeltuin en een disco voor de jeugd. Port La Galère is een beschermd resort. Het complex wordt 24/7 beveiligd.
Een tropisch paradijs voor groot en klein

« Terug
  • Photos HD (8)
  • » Aantal kamers 2

  • » Aantal slaapkamers 1

  • » Woonoppervlakte ongeveer 50 m²

  • » Réf: 42va