Agence la galere
Home Agence la galere fr en it de nl
73 avenue de la Corniche d'or - 06590 Théoule sur Mer
Tél. : +33(0)4 93 75 04 04 - info@lagalere.com

Te Koop Appartement Théoule-sur-Mer Port la galere 670 000 €

verkoop tuin terras appartement in Port la Galere, met zeezicht dicht bij Cannes


Verkoop tuinterras appartement in Port la Galere, Théoule sur Mer
Dit prachtige ruime 3 Slaapkamer - appartement bevindt zich in het hogere deel van Port La Galère.
Het 85m2 grootte appartement beschikt het over 2 terrassen, één aan de zeekant en één aan de westkant totaal 90 m². Het appartement heeft een volledig uitgeruste open keuken en een te woonkamer met toegang naar het zee kant terras.
De grote slaapkamer heeft een aangrenzende badkamer met toilet en biedt tevens toegang tot het terras . De tweede en kleine slaapkamer hebben toegang tot het tuinterras . Het appartement ligt in een zeer rustig deel van het complex en heeft een eigen kelder. Het appartement is in zeer goede staat.
service kosten per trimester 1267 ? - club kosten per jaar 2800 ?

Met geschakelde appartementen die op de heuvel naar de glinsterende zee kijken, en de indrukwekkende architectuur is Port la Galère een verrassende oase van rust, niet ver van Cannes.
Het prive-complex biedt:
Een luxe zwembad met zeewater, een pierenbadje, een zoetwater zwembad, een prachtig clubhuis met fijne keuken en een fitnessruimte met sauna. En een zomerclub met tropische bar onder de strodakjes geopend van juni tot eind september
Er zijn kleine geheime rotsachtige baaitjes, en een haven en veel aktiviteiten zoals water sporten, tennis, jeu de boules, een speeltuin en een disco voor de jeugd. Port La Galère is een beschermd resort. Het complex wordt 24/7 beveiligd.
Een tropisch paradijs voor groot en klein

« Terug
  • Photos HD (11)
  • » Aantal kamers 4

  • » Aantal slaapkamers 3

  • » Woonoppervlakte ongeveer 83.18 m²

  • » Terrein ongeveer 51 m²

  • » Réf: 27va