Agence la galere
Home Agence la galere fr en it de nl
73 avenue de la Corniche d'or - 06590 Théoule sur Mer
Tél. : +33(0)4 93 75 04 04 - info@lagalere.com

Te Koop Villa Théoule-sur-Mer Centreville 7 500 000 €

Verkoop ultra moderne villa met zwembad en prachtig zicht in Théoule bij Cannes


Verkoop van deze moderne villa in Theoule met een adembenemend uitzicht over de baai van Cannes, de zee en de eilanden. Gelegen in de prachtige woonwijk Roc en Mimosas. De villa heeft een woonoppervlakte van 270m ² met een afgesloten tuin van 2100m ² met elektrische hek en verwarmd zwembad.
De villa is zeer modern ingericht, volledig herbouwd met hoogwaardige materialen. Indeling : Ruime woonkamer met schuifdeuren met uitzicht op een mooi terras met uitzicht op de zee en open keuken met een kook eiland en ultramoderne apparatuur. Het terras heeft een prachtig uitzicht op de baai van Cannes en de eilanden. De master slaapkamer bevindt zich naast de woonkamer. met toegang tot een eigen terras en een eigen badkamer met bad, douche en toilet, evenals een kleedkamer
Boven zijn 3 slaapkamers waarvan 2 met eigen balkons en elk heeft een eigen doucheruimte en WC. Er is een lift en de trap binnen. Op het zwembad niveau is een wasruimte - een prachtige wijnkelder - een koel kamer - een grote suite woonkamer met bibliotheekhoek, bar en 2 schuifdeuren met toegang tot het zwembad. Het zwembad is 11x5 m met overloop.
Een dubbele garage met elektrische deur.
Domotisch systeem
Centraal rol luiken systeem

« Terug
  • Photos HD (21)
  • » Aantal kamers 6

  • » Aantal slaapkamers 5

  • » Woonoppervlakte ongeveer 270 m²

  • » Terrein ongeveer 2100 m²

  • » Réf: 38vm