Agence la galere
Home Agence la galere fr en it de nl
73 avenue de la Corniche d'or - 06590 Théoule sur Mer
Tél. : +33(0)4 93 75 04 04 - info@lagalere.com

Te Koop Appartement Théoule-sur-Mer Port la galere 725 000 €

verkoop appartement met tuin Port la Galère


Te koop: 2 slaapkamer appartement met een eigen tuin in het privé Port la Galère privé ten westen van Cannes

Dit mooie, 70m2 begane grond appartement is gelegen op een hoger niveau van het complex en biedt een prachtig uitzicht over de baai en de eilanden.
Het heeft een aparte keuken, een woonkamer met open haard en een terras op 2 niveaux met een oppervlakte van +/- 20 m2. De slaapkamer heeft een eigen balkon met uitzicht op zee en een eigen badkamer. De 2de slaap kamer heeft een klein balkon met toegang tot het leuke tuin terras aan de achterkant met een eigen douche/WC.
Het appartement is oost-west georiënteerd en in goede staat. Het beschikt eveneens over een overdekte parkeerplaats.


Met geschakelde appartementen die op de heuvel naar de glinsterende zee kijken, en de indrukwekkende architectuur is Port la Galère een verrassende oase van rust, niet ver van Cannes.
Het prive-complex biedt:
Een luxe zwembad met zeewater, een pierenbadje, een zoetwater zwembad, een prachtig clubhuis met fijne keuken en een fitnessruimte met sauna. En een zomerclub met tropische bar onder de strodakjes geopend van juni tot eind september
Er zijn kleine geheime rotsachtige baaitjes, en een haven en veel aktiviteiten zoals water sporten, tennis, jeu de boules, een speeltuin en een disco voor de jeugd. Port La Galère is een beschermd resort. Het complex wordt 24/7 beveiligd.
Een tropisch paradijs voor groot en klein

« Terug
  • Photos HD (8)
  • » Aantal kamers 3

  • » Aantal slaapkamers 2

  • » Woonoppervlakte ongeveer 70 m²

  • » Terrein ongeveer 25 m²

  • » Réf: 34va