Agence la galere
Home Agence la galere fr en it de nl
73 avenue de la Corniche d'or - 06590 Théoule sur Mer
Tél. : +33(0)4 93 75 04 04 - info@lagalere.com

Te Koop Appartement Théoule-sur-Mer Port la galere 550 000 €

verkoop 2 slaapkamer appartement Port la Galere bij Cannes


Te koop: 2 slaapkamer appartement in prive complex Port La Galère
Het appartement is onderdeel van het complex Port La Galère. Dit luxe strand complex, 15 km van Cannes, met zijn 23 hectare exotische privé tuinen, 2 zwembaden, tennis, fitness en (eersteklas) restaurant wordt door de veiligheidsdiensten 24 uur per dag bewaakt.
Dit charmante 2 slaap kamer appartement met een oppervlakte van 63m2 ligt op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over (2 balkons),terrassen één met uitzicht op de zee en de eilanden, toegankelijk vanuit de woonkamer (15m2) en een tuin terras (12m2) toegankelijk vanuit de slaapkamer met uitzicht op de tuin.Er is een kleine slaapkamer - een douche - wc De keuken is volledig uitgerust (en een toilet en douche te voltooien deze eigenschap). De grote slaapkamer heeft een eigen douche - Het appartement is goed onderhouden en een overdekte parkeerplaats is inbegrepen
Met geschakelde appartementen die op de heuvel naar de glinsterende zee kijken, en de indrukwekkende architectuur is Port la Galère een verrassende oase van rust, 15 km ten westen van Cannes direkt aan zee.
Het prive-complex biedt:
Een luxe zwembad met zeewater, een pierenbadje, een zoetwater zwembad, een prachtig clubhuis met fijne keuken en een fitnessruimte met sauna. En een zomerclub met tropische bar onder de strodakjes geopend van juni tot eind september
Er zijn kleine geheime rotsachtige baaitjes, en een haven en veel aktiviteiten zoals water sporten, tennis, jeu de boules, een speeltuin en een disco voor de jeugd. Port La Galère is een beschermd resort. Het complex wordt 24/7 beveiligd.
Een tropisch paradijs voor groot en klein
Charges annuelles : n.c. € charges moy/an
Biens en copropriété : n.c. lots
Plan de sauvegarde : non

« Terug
  • Photos HD (12)
  • » Aantal kamers 2

  • » Aantal slaapkamers 2

  • » Woonoppervlakte ongeveer 63 m²

  • » Terrein ongeveer 12 m²

  • » Réf: 22va