Agence la galere
Home Agence la galere fr en it de nl
73 avenue de la Corniche d'or - 06590 Théoule sur Mer
Tél. : +33(0)4 93 75 04 04 - info@lagalere.com

Te Koop Appartement Théoule-sur-Mer Port la galere 475 000 €

Verkoop 2 kamer appartement in Port la Galere- Dit 2 kamer appartement op tuin n


Verkoop 2 kamer appartement in Port la Galere- Dit 2 kamer appartement op tuin niveau heeft veel charme met een leuk tuinterras met zeezicht en veel planten. Met 55 M² woon oppervlak en 35 m² terras met ideale zuidwest liggging. De indeling is alsvolgt:
Entree, woonkamer met openhaard hoek en toegang naar het terras - Keuken -slaapkamer met klein balcon met zeezicht - Badkamer en WC - via het terras gaat een trap naar beneden, waar een garage is, omgebouwd in studio en berging. Het appartement moet gerenoveerd worden.

Met geschakelde appartementen die op de heuvel naar de glinsterende zee kijken, en de indrukwekkende architectuur is Port la Galère een verrassende oase van rust, niet ver van Cannes.
Het prive-complex biedt:
Een luxe zwembad met zeewater, een pierenbadje, een zoetwater zwembad, een prachtig clubhuis met fijne keuken en een fitnessruimte met sauna. En een zomerclub met tropische bar onder de strodakjes geopend van juni tot eind september
Er zijn kleine geheime rotsachtige baaitjes, en een haven en veel aktiviteiten zoals water sporten, tennis, jeu de boules, een speeltuin en een disco voor de jeugd. Port La Galère is een beschermd resort. Het complex wordt 24/7 beveiligd.
Een tropisch paradijs voor groot en klein

« Terug
  • Photos HD (14)
  • » Aantal kamers 2

  • » Aantal slaapkamers 1

  • » Woonoppervlakte ongeveer 53 m²

  • » Réf: 70va