Agence la galere
Home Agence la galere fr en it de nl
73 avenue de la Corniche d'or - 06590 Théoule sur Mer
Tél. : +33(0)4 93 75 04 04 - info@lagalere.com

Te Koop Appartement Théoule-sur-Mer port la galere 395 000 €

verkoop 2 kamer appartement Port la Galere Théoule sur Mer - aan de haven


Koop in Théoule sur Mer in de residencee van de Port la Galere, een privé park bewaakt met 23-hectare tuin aan zee in de buurt van Cannes met prive-stranden en zwembaden, 2 zwembaden, tennis restaurants, een fitnessruimte en een eigen haven -
Dit charmante twee-kamer appartement is volledig gerenoveerd en voorzien van airconditioning en is gelegen op de 2e verdieping met een prachtig uitzicht op de haven baai van Cannes. Het appartement bestaat uit een open, moderne keuken, een grote woonkamer van 30m², schuifdeuren naar een terras, de kamer opent ook op het terras, een badkamer met douche, wc.

Met geschakelde appartementen die op de heuvel naar de glinsterende zee kijken, en de indrukwekkende architectuur is Port la Galère een verrassende oase van rust, niet ver van Cannes.
Het prive-complex biedt:
Een luxe zwembad met zeewater, een pierenbadje, een zoetwater zwembad, een prachtig clubhuis met fijne keuken en een fitnessruimte met sauna. En een zomerclub met tropische bar onder de strodakjes geopend van juni tot eind september
Er zijn kleine geheime rotsachtige baaitjes, en een haven en veel aktiviteiten zoals water sporten, tennis, jeu de boules, een speeltuin en een disco voor de jeugd. Port La Galère is een beschermd resort. Het complex wordt 24/7 beveiligd.
Een tropisch paradijs voor groot en klein

« Terug
  • Photos HD (7)
  • » Aantal kamers 2

  • » Aantal slaapkamers 1

  • » Woonoppervlakte ongeveer 50 m²

  • » Réf: 56va